SEB SUP Navy - Neon Yellow

Lengte: 10'6

Maak je klaar voor het ultieme SUP-avontuur met dit iconische 10’6 SEB SUP board. Het veelzijdige board is perfect geschikt voor peddelaars van alle niveaus, of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt.

Met zijn ideale afmetingen biedt ons allround SUP-board een uitstekende balans tussen stabiliteit en wendbaarheid, waardoor je moeiteloos over het water kunt ‘glijden’. Of je nu rustig over een meertje peddelt, de golven trotseert of een ontspannen tocht maakt langs de kustlijn, het board voelt zich thuis in iedere omgeving.

Het iconische SEB logo in opvallende Neon Gele kleur maakt dit board niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Laat zien dat je deel uitmaakt van de SEB community.

Het board is inclusief alle benodigde accessoires. Een verstelbare peddel zorgt ervoor dat je de lengte kunt aanpassen aan je eigen voorkeur en lichaamslengte. Daarnaast ontvang je een set vinnen die eenvoudig te bevestigen zijn en zorgen voor stabiliteit en controle tijdens het peddelen. Je ontvangt je ook een handige leash om het board aan je enkel te bevestigen, waardoor je altijd verbonden blijft, zelfs als je in het water valt. Daarnaast wordt het pakket geleverd met een hoogwaardige pomp om het board snel en gemakkelijk op te blazen, zodat je in no time klaar bent om het water op te gaan.

Pictures

Ons meest iconische board

Specifications

MODEL

PRODUCT

LENGTH

WIDTH

HEIGHT

WEIGHT

MAX. LOAD

MAX. PRESSURE

SEB SUP 10’6 Navy – Neon Yellow

SUP board opblaasbaar

320 cm

81 cm

15 cm

8,5 kg

140 kg

25 psi

Accessories

rugzak

Pomp

peddel

Vin

reparatieset

leash

Order

 349,00

In stock

en_GBEnglish (UK)